Berlini
Berlini

Ne e duam Berlinin sepse...

Ne e duam Berlinin sepse ai ka madhësinë e duhur dhe nuk ka rëndësi nëse doni të bëni pazar, vallëzoni në një nga klubet e shumta apo të pushoni për një filxhan kafe në një nga zonat më të qeta në periferi të Berlinit. Në këtë qytet, mund të përjetoni shumë gjera ose të rrini në qetësi vetëm me veten tuaj. Përveç kullës televizive në Alexanderplatz, Muri i Berlinit është një nga monumentet më të rëndësishme të qytetit. Për të përkujtuar 25 vjetorin e rënies së Murit të Berlinit, nga 7 deri më 9 nëntor 2014, 6,880 balona të bardha formuan vijën e mëparshme kufitare midis Berlinit Lindor dhe atij Perëndimor. Qytetarët e Berlinit kanë një sens të veçantë humori të quajtur 'Berliner Schnauze'. Ata nuk mbajne asgje brënda dhe thonë atë që mendojnë. Ashtu si njerëzit në Berlin thonë: Nu aba ran an de Buletten' '- Mirë se vini në Berlin!
 

Kontakti juaj vendas

Sarah Scharlipp

  • 34 dhoma

  • Për rezervime kontaktoni: +49 8723 97871-2200, reservations@mkhotels.de

     

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në 2 00 pm, pas kësaj ore regjistrimi do të bëhet vetëm nëpërmjet terminalit tonë online.