Berlini - Berlini
Berlini

Qyteti ynë

Berlini është një qytet me vite të tëra histori. Në fund të viteve 1980 dhe fillim të viteve 1990, disa nga koncertet më të njohura u zhvilluan në këtë metropol. Më legjendari i të gjithëve u mbajt në vitin 1990 në Potsdamer Platz, ku grupi britanik i rockut Pink Floyd organizoi operën e tyre rock 'The Wall'. Një audiencë prej më shumë se 300,000 dëgjoi këngën "Another Brick in the Wall", e cila i tronditi edhe më shumë themelet e murit të Berlinit.

Zbulo

Duke klikuar mbi buton ju largoheni nga faqja jonë e website.