Berlini - Hotel
Hotel

mk | hotel berlin

Hoteli ka një vendndodhje të përsosur, vetëm 300 metra larg nga stacioni i metrosë Osloer Strasse. Cilado qoftë arsyeja e vizitës suaj: per punë apo argëtrim, jeni pa dyshim në vendin e duhur. Edhe pse ndodhemi në qendër, vendi është i qetë dhe të gjitha dhomat shohin oborrin tonë të brendshëm. Në pak minuta ju jeni në qendër të Berlinit. Alex, Reichstag dhe Berlin Mitte është vetëm një distancë e shkurtër me metro. Ne me kënaqësi presim t’ju shohim në mk | hotel berlin. Gjithashtu në Berlin, në hyrje të hotelit do të gjeni një kompjuter për checkin në rast mbërritje pas orës 14:00.