Berlini - Hotel - Shkarko
Shkarko

mk | hotel take-away

Revistën tonë dhe formularin e çmimeve mund ti shkarkoni  këtu.. Ndiqni linkun përkatëse. Nëse dëshironi t’ju dërgojmë me postë një broshurë origjinale, atëherë lutemi të na dërgoni me email adresën tuaj të plotë në reservations[at]mkhotels.de.