Berlini - Hotel - Check-In
Check-In

Mbërritja në mk | hotel

Mbërritja ...

Në përgjithësi dhoma do të jetë gati në orën 14:00 në ditën tuaj të mbërritjes. Natyrisht, nëse arrini më herët dhe dhoma juaj është gati, mund të hyni më herët, përndryshe ne me kënaqësi do të kujdesemi për valixhet tuaja kështu që ju mund të kaloni kohën duke eksploruar qytetin.

Koha për të thënë mirupafshim…

është në ditën tuaj të nisjes në orën 1100. Nëse keni nevojë për dhomën tuaj më gjatë se kaq, ju lutemi kontaktoni me recepsionin paraprakisht. Më pas ne do të kontrollojmë për disponueshmërinë dhe për kostot shtesë.

Ju dëshironi të paguani ...

Përveç pagesave cash  dhe kartave të debitit, ne gjithashtu pranojmë karta krediti Visa dhe MasterCard.