Berlini - Hotel - Oferta
Oferta

Paketa Speciale

 • Vizitë monumentesh në Berlin

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit falas
  • Berlin City Card
  Duke filluar nga € 70.00 për person
 • Me bicikletë nëpër Berlin

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit falas
  • Përdorimi i lirë i bicikletave të hotelit
  Duke filluar nga € 60.00 për person
 • Ladies Special – Blerje në Berlin

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit dhe Guida Shopping falas
  • Berlin City Card
  • Nje shishe vere spumante në dhomë
  Duke filluar nga € 75.00 për person