Berlini - Kontakto dhe Rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

mk | hotel berlin

Osloer Straße 100
13359 Berlin
E-Mail: berlin[at]mkhotels.de

 • Me makinë

  A9 nga Leipzigu:

  Nga A9 në Potsdam kaloni në A10 në drejtim të Berlinit, A10 shkëmbehet në Dreieck Nuthetal me A115 në drejtim të Berlinit, merrni A115 në Dreieck Funkturm me A100 në drejtim të Hamburg, vazhdoni në Seestrasse, vazhdoni në Osloer Strasse

  A2 nga drejtimi i Hannover:

  Merrni A2 në Werder me A10 në drejtim të Berlinit, merrni A10 në Dreieck Nuthetal me A115 në drejtim të Berlinit, merrni A115 në Dreieck Funkturm me A100 në drejtim të Hamburg, vazhdoni në Seestrasse, vazhdoni në Osloer Strasse.

  A24 nga drejtimi i Hamburgut:

  Vazhdoni në A24 deri në A10 në drejtim të Berlinit, ndërroni A10 në Oranienburg me A111, ndiqni në Kurt-Schumacher-Platz, kthehuni majtas në Kurt-Schumacher-Damm, kthehuni drejtë Kapëeg, vazhdoni në Gotthardstrasse, kthehuni në Holländerstrasse, në Residenzstrasse, nga ana e majtë në Osloer Strasse.

   

 • Me transport publik

  Me tren:

  Treni rajonal, stacioni Berlin-Gesundbrunnen, vazhdo në metro ICE, stacioni Berlin-Gesundbrunnen, vazhdo në metro

  Me metro:

  U8, stacioni Osloer Strasse U9, stacioni Osloer Strasse

  Me autobus:

  125, 128, 150, 255, stacioni Osloer Strasse N8, N9, N52, stacioni Osloer Strasse

  Me tramvaj:

  Tram 50, stacioni Osloer Strasse Tram M1, stacioni Osloer Strasse Tram M13, stacioni Osloer Strasse