Eschborn - Eschborn
Eschborn

Qyteti ynë

Ai që kërkon verë, femra dhe këngë duhet të bëjë një vizitë Hessenit, veçanërisht Eschbornit. Nga këto të treja, Eschborni shquhet për verën. E gjithë zona rreth lumit Rhein njihet për vreshtat dhe shumëllojshmërinë e verërave. Pas disa gotave do të mësoni se citimi i lartpërmendur hynë në lojë. Gratë, megjithatë, nuk do të vijnë aq lehtë dhe do të duhet të gjenden nga vetë ju atje.

Duke klikuar mbi buton ju largoheni nga faqja jonë e website.