Eschborn - Hotel
Hotel

mk | hotel eschborn

Meqënëse ndodhet vetëm 10 km larg nga qendra e Frankfurtit dhe qendra e ekspozitave mk | hotel eschborn ka vendndodhjen më të favorshme për të ndaluar gjatë udhëtimit tuaj të punës. Rrethuar nga parku i biznesit Eschborn, gjithçka ndodhet fare pranë. Pas një shëtitje të shkurtër ju mund të merrni transportin hekurudhor dhe për vetëm 10 minuta do të arrini në qendrën e ekspozitës të Frankfurtit. Prandaj, makina juaj mund të qëndrojë në një nga hapësirat tona të shumta të parkimit.

Për mbërritjet pas orës 14:00, do të gjeni kioskën tonë të check-in, e cila është e disponueshme 24 orë. Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të na kontaktoni në çdo orë.