Eschborn - Kontakto dhe Rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

mk | hotel eschborn

Hauptstraße 189
65760 Eschborn
E-Mail: eschborn[at]mkhotels.de 

 • Me makinë

  A3 nga drejtimi i Kölnit:

  Shkëmbehuni në A3 Wiesbaden me A66 në drejtim të Frankfurtit, dilni nga autostrada A66 për në Eschborn dhe merrni Sossenheimer Strasse në drejtim të Eschborn, kthehuni nga ana e majtë në Hauptstrasse

  A5 nga drejtimi i Shtutgartit:

  A5 Westkreuz Frankfurt shkembehet me A648 në drejtim të Eschborn, duke vazhduar në A66 në autostradë shkëmbehuni në Eschborn, ktheuni nga ana e djathtë në Sossenheimer Strasse në drejtim të Eschborn, kthehuni nga ana e majtë në Hauptstrasse

  A3 nga drejtimi i Nurembergut:

  A3 shkëmbehet me Frankfurt në drejtim të Frankfurtit, të vazhdoni në A5 deri në shkëmbimin Westkreuz Frankfurt, vazhdoni në A648 në drejtim të Eschborn, për vazhduar në A66 në autostradë shkëmbehuni në Eschborn, kthehuni nga ana e djathtë në Sossenheimer Strasse në drejtim të Eschborn, kthehuni nga ana e majtë në Hauptstrasse

  A5 nga drejtimi i Berlinit:

   

  Shkëmbehuni në A5 Nordwestkreuz Frankfurt, vazhdoni në L3005 në drejtim të Eschborn Eschborn-Niederhöchstadt deri në dalje, kthehuni nga ana e majtë mbi Rudolf-Diesel-Strasse, kthehuni nga ana e djathtë në Hessenallee, kthehuni nga ana e djathtë në Hauptstrasse

 • Me transport publik

  Me trenin e qytetit:

  S3, stacioni Niederhöchstadt
  S4, stacioni Niederhöchstadt

  Me tren:

  Treni rajonal / ICE, Stacioni Qendror i Frankfurtit, vazhdoni në S3, stacioni Niederhöchstadt
  Treni rajonal / ICE, Stacioni Qendror i Frankfurtit, vazhdoni në S4, stacioni Niederhöchstadt