Frankfurt - Hotel
Hotel

mk | hotel frankfurt

mk | hotel frankfurt është vetëm 200 metra larg nga Stacioni Qendror. Nga aty mund të arrini në qendrën e konferencave dhe ekspozitave për vetëm 5 minuta dhe aeroportin për vetëm 10 minuta nëpërmjet hekurudhës në periferisë. Ai ndodhet në Kaiserstrasse ku dhe është pikënisja ideale për të eksploruar Frankfurtin.

Në një distancë prej 10 minutash duke ecur në këmbë përgjatë Financial District ju mbërrini në Frankfurt Zeil qendra tregtare plot me supermarkete dhe dyqane. Gjithashtu pak minuta larg gjendet dhe Opera me famë botërore e Frankfurtit.

Jeni të mirëpritur të përdorni sallën tonë të konferencave me partnerët tuaj të biznesit, me kapacitet deri në 15 persona. mk | hotel eschborn, i cili ndodhet vetëm 10 km larg, ka gjithashtu vendnodhje të përkryer për udhëtime biznesi në Frankfurt.