Frankfurt - Hotel - Pajisje
Pajisje

Në shërbimin tuaj

 • Uria në mëngjes ...

  mund të qetësohet në bufenë tonë të pasur për vetëm 7.50 euro në ditë. Shërbehet gjatë javës nga ora 6:30 deri në 10:00 dhe në fundjavë e ditë festash nga ora 7:30 deri në orën 10:30.

 • www...

  Të gjitha dhomat dhe hapësirat publike kanë Wi-Fi falas. Vetëm lidhuni dhe hyni. Nëse keni probleme me lidhjen, Departamenti i IT i Grupit Lindner do t'ju ndihmojë me kënaqësi. Në mënyrë altenative, ne ofrojmë kompjutera tabletë me qira. Printeri është gjithashtu në shërbimin tuaj kundrejt pagesës.

 • Ku ta lësh makinën ...

  4 parkingjet tona ofrojnë hapësirë për makinën tuaj për vetëm € 8.00 nata.

 • Eksploroni qytetin ...

  me një biçikletë me qira, të cilën ju mund ta merrni për € 8.00 në ditë tek ne.

 • SKY - më shumë se televizion...

  Dhomat tona ofrojnë televizor me 5 kanale nga platforma Sky premium.

 • Qëndro në formë...

  Bëhuni më të fuqishëm në hapsirën tonë të fitnesit. Pajisur nga “Life” fitness equipment, palestra jonë përmbush sandartet më të larta.