Frankfurt - Hotel - Oferta
Oferta

Paketa Speciale

 • Sightseeing in Frankfurt

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit falas
  • Frankfurt City Card
  Duke filluar nga € 70.00 për person
 • Me bicikletë nëpër Frankfurt

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Wi-Fi falas
  •  Hartë e qytetit falas
  • Përdorimi i lirë i bicikletave të hotelit
  Duke filluar nga € 60.00 për person
 • Ladies Special - Shopping në Frankfurt

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit dhe Guida Shopping falas
  • Frankfurt City Card
  •  Nje shishe vere spumante në dhomë
  Duke filluar nga € 75.00 për person
 • Për Beqarët – Në mes të Frankfurtit

  • 2 netë në dhomë të rehatshme teke
  • Wi-Fi falas
  • Frankfurt City Card
  • Bufeja e mëngjesit
  Duke filluar nga € 80.00 për person