Frankfurt - Kontakt dhe rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

mk | hotel frankfurt

Kaiserstraße 63
60329 Frankfurt
E-Mail: frankfurt[at]mkhotels.de 

 • Me makinë

  A3 nga drejtimi i Kölnit::

  Merrni A66 në drejtim të Frankfurtit, nderroni A66 në kryqëzimin e autostradës Eschborn me A648 në drejtim të Frankfurtit Flughafen, vazhdoni në B44 në drejtim të Stacionit Qendror, kthehuni majtas në Mainzer Landstrasse, kthehuni djathtas në Weserstrasse, shkoni në Elbestrasse nëpërmjet Taunusstrasse, ktheuni ana e djathtë në Kaiserstrasse

  A5 nga drejtimi i Shtutgartit:

  Kaloni nga A5 Westkreuz Frankfurt në A648 në drejtim të Frankfurt Flughafen, vazhdoni në B44 në drejtim të Stacionit Qendror, kthehuni majtas në Mainzer Landstrasse, kthehuni djathas në Weserstrasse, shkoni në Elbestrasse nëpërmjet Taunusstrasse, kthehuni djathtas në Kaiserstrasse

  A3 nga drejtimi i Nurembergut:

  Dilni nga autostrada në Frankfurt Jug, vazhdoni në B43 / 44 në drejtim të Frankfurt Mitte, nga ana e majtë në Stresemannallee / B44, kthehuni ana e djathtë në Wilhelm-Leuschner-Strasse, kthehuni nga ana e majtë në Moselstrasse, kthehuni nga ana e djathtë në Kaiserstrasse

  A5 nga drejtimi i Berlinit:

  Shkembeni A5 Westkreuz Frankfurt me A648 në drejtim të Frankfurt Flughafen, vazhdoni në B44 në drejtim të Stacionit Qendror, kthehuni majtas në Mainzer Landstrasse, kthehuni djathtas në Weserstrasse, shkoni në Elbestrasse nëpërmjet Taunusstrasse, kthehuni djathtas në Kaiserstrasse

 • Udhëtimi me transport publik

  Me tren:

  Treni rajonal, Stacioni Qendror
  ICE, Stacioni Qendror

  Me metro::

  U4, Stacioni Qendror
  U5, Stacioni Qendror

  Me trenin e qytetit:

  S1-S9, station Central Station

  Me tramvaj:

  Tram 11, stacioni Weser- / Münchener Strasse
  Tram 12, stacioni Weser- / Münchener Strasse
  Tram 11, Stacioni Qendror/
  Tram 12, Stacioni Qendror