Frankfurt - Kontakt dhe rezervo
Kontakt dhe rezervo

Kontakt dhe rezervo

mk | hotel frankfurt

Kaiserstraße 63
60329 Frankfurt
E-Mail: frankfurt[at]mkhotels.de 

Me kënaqësi, ne ju informojmë për lajmet, ofertat aktuale dhe shumë më tepër. Qëndro i informuar!

Me kënaqësi, ne ju informojmë për lajmet, ofertat aktuale dhe shumë më tepër. Qëndro i informuar!

Rezervimet në mk | hotels

Obere Hofmark 3
94424 Arnstorf
Tel 49 8723 97871-2200
Fax +49 8723 97871-2220
reservations[at]mkhotels.de