Frankfurt - Rreth nesh - Karriera
Karriera

Prezantohuni

Ne jemi një hotel i ri me një qasje moderne, i sjellë pranë jush nga një staf i përkushtuar. Për këtë ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të motivuar, të gatshëm për tu angazhuar dhe që dijnë të punojnë në grup. Ejani dhe bashkohuni me ekipin tonë! Fillo karrierën tënde në familjen mk | hotels.

  • Aplikimi i pakërkuar (m / f)

  • Trinim