Frankfurt - Takimet
Takimet

Pikë takimesh atraktive

Dhoma jonë e takimit është moderne, e ndriçuar mirë dhe me ajër të kondicionuar me kapacitet deri në 20 persona. Arnstorf ofron një vend ideal me shërbimin të favorshëm takimi. Merrni kuotën tuaj për një paketë takimesh individuale dhe prisni me padurim takimin tuaj plot sukses.

Pajisjet për Takime

Flip chart
Pin board
Kuti Moderuese
Ekran i madh
Ekran
Errësim
Pajisjet e zërit
Video Projektor
Tregues me laser
Videokamera
DVD player
Video konferencë
Wi-Fi
Faks
Printer

 • Paketa gjysëm

  • 2 pushime kafeje
  • Dreka
  • Salla e takimit
  • Pajisje standarde për mbledhje
  Duke filluar nga € 60.00 për person
 • Paketa e plotë

  • 2 pushime kafeje
  • Dreka & darka
  • Salla e takimit
  • Pajisje standarde për mbledhje
  Duke filluar nga € 75.00 për person
 • Dhoma sipas kërkesës

  Oferta shtesë për paketën e konferencës
  Mëngjesi i përfshirë për mysafirët e konferencës
  Dhome teke nga € 75 / Dhomë dopio nga € 82.50
  Oferta është për natë / për person

  Duke filluar nga € 75,00 për person