London
London

E duam Londren sepse…

Ne e duam Londrën, për ne ajo është qendra kulturore e botës. Një qytet i kontrasteve, nga sheshi i zhurmshëm i Londrës qendrore në kanalet e qeta të Camden. Nga qendrat tregtare gjigande në stendat e qosheve të rrugës, ka diçka për çdo shije, nga baret e veçuara deri te pubet e mbushur plot. Londra gjallon nga kultura, diversiteti dhe argëtimi. Ushqimi është po aq i ndryshëm sa dhe i shijshëm, me gatime nga çdo cep i globit - në qoftë se ju nuk gjeni diçka që ju doni, ju nuk jeni duke kërkuar sa duhet. Për ne Londra është vendi i vetëm ku mund ta ndjesh historinë e saj të pasur kudo që shkel, trashëgimia e një jete e endur në pëlhurën e qytetit, e vëzhgueshme vetëm për ata që kanë një sy kritik, të gatshëm të zhyten në rrugicat e kalldremta

Personi juaj i kontaktit lokal:

Jiri Rigan

  • 29 dhoma

  • Për rezervime kontaktoni: +44 20 82 46 62 55, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në orën 2200, më pas regjistrimi bëhet nëpërmjet terminalin tone online