London - Hotel
Hotel

mk | hotel london

Londra, kryeqyteti i Mbretërisë së Bashkuar, tërheq shumë vizitorë. Është një qytet me histori, art dhe kulturë, si dhe qyteti i modës, projektimit dhe argëtimit non-stop. mk | hotel Londër ndodhet në Putney, një lagje e gjallë në jug-perëndim të qytetit. Pub-e dhe dyqane të shumta ndodhen rrotull si dhe bregu i lumit Tamiz. Stacioni i metrosë Putney Bridge është vetëm disa minuta larg, prej këtu, linja ju çon në zemër të Londrës në vetëm 15 minuta.