London - Londra
Londra

Qyteti ynë

Shumë e njohin Londrën nga aventurat e shumta të para në TV dhe kinema. Gjithmonë në aksion: Spiuni i Madhërisë së Saj, James Bond. Qoftë në një anije që përshkon lumin Tamiz, në këmbë në rrugët e metropolit ose në lartësitë marramendëse të Syrit të Londrës - 007 ka kapur tashmë shumë kriminelë të qytetit të tij. Megjithatë, qyteti më i madh në botë, i vendosur në brigjet e Tamizit, mbetet metropoli më i vizituar në Evropë dhe jo vetëm për shkak të James Bond.

Duke klikuar mbi buton ju largoheni nga faqja jonë e website.