Mynih Max-Weber-Platz - Hotel - Oferta
Oferta

Paketa Speciale

 • Vizitë panoramike e Mynihut

  starting from Duke filluar nga €55.00 për person per person


  Vizitë panoramike e Mynihut
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
  • Wi-Fi falas
  • Harte e qytetit falas
  • Abone për transport publik

  mk|hotel munich në qendrën max-weber  është pikënisja e eksplorimit të qytetit. Wi-Fi dhe harta falas ju mundesohen të planifikoni vozitjen në qytet. Me biletën MVV ju mund të udhëtoni sa të doni, stacioni i autobuzit është ekzaktësisht sapo dilni nga dera, ku brenda 10 minutash ju mund të jeni në Marienplatz ose ne Oborrin Anglez.

  Pricesmimet dhe Rezervime
 • Ciklizëm në Munich

  starting from Duke filluar nga €56.00 për person per person


  Ciklizëm në Munich
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • Harte e qytetit falas
  • Biçikletë me qira falas

  Eksploroni qytetin me biçkletë. Ne ofrojmë biçikleta me qira falas, rruga e biçikletës është ekzaktësisht jashtë derës tonë. Për të planifikuar turneun tuaj, ne ju mundësojmë hartën e qytetit dhe Wi-Fi falas. 

  Pricesmimet dhe Rezervime
 • Blerje Speciale për zonjat në Munich

  starting from Duke filluar nga €60.00 për person per person


  Blerje Speciale për zonjat në Munich
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • Harte e qytetit falas
  • Abone për transport publik
  • Shishe Prosecco

  Pedonalja është përqark zonës, gjithashtu Munich ka disa qendra tregtare për t’ju ofruar. Me abonen MVV ju mund të vizitoni sa dyqani të dëshironi. Gjithashtu mund të merrni një shishe Prosecco me vete për të rritur humorin tuaj të blerjeve.

  Pricesmimet dhe Rezervime