Mynih Max-Weber-Platz - Kontakto dhe rezervo
Kontakto dhe rezervo

Kontakto dhe rezervo

mk | hotel münchen max-weber-platz

Einsteinstraße 34
81675 Munich
E-Mail: muenchen[at]mkhotels.de

Rezervimet në mk | hotels

Obere Hofmark 3
94424 Arnstorf
Tel 49 8723 97871-2200
Fax +49 8723 97871-2220
reservations[at]mkhotels.de

Me kënaqësi, ne ju informojmë për lajmet, ofertat aktuale dhe shumë më tepër. Qëndro i informuar!