Mynih Max-Weber-Platz - Kontakto dhe rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

mk | hotel münchen max-weber-platz

Einsteinstraße 34
81675 Munich
E-Mail: muenchen[at]mkhotels.de

 • Me makinë

  Ne ju rekomandojmë që të përdorni mundësitë e transportit publik për të ardhur në mk | hotel munich max-weber-platz, sepse situata me parkimin është shumë e vështirë.

  Mundësitë për parkim dhe udhëtim:

  Heimeranplatz - parkim nëntokësorU4 në drejtim të Arabellapark ose U5 në drejtim të Neuperlach Süd

  Fröttmaning - parkim
  U6 në drejtim të Klinikum Großhadern deri në stacionin Odeonsplatz, vazhdoni në U4 në drejtim të Arabellapark ose U5 në drejtim të Neuperlach Süd

  Innsbrucker Ring - parkim nëntokësor
  Michaelibad - zonë parkimi
  Neuperlach Süd - zonë parkimi
  U5 në drejtim të Laimer Platz

 • Me transport publik

  Me metro:

  U4, stacioni Max-Weber-Platz
  U5, stacioni Max-Weber-Platz

  Me autobus:

  Linja e autobusit 148, stacioni Max-Weber-Platz

  Me tramvaj:

  Tramvaj 15, stacioni Max-Weber-Platz
  Tramvaj 25, stacioni Max-Weber-Platz
  Tramvaj N19, stacioni Max-Weber-Platz