Nin
Nin

Ne e duam Ninin sepse...

…për shkak të vendpushimeve të panumërta, të tilla si Kraljičina plaža ose Prodorica, të cilat janë ndër plazhet më të bukurat në Kroaci. Për shkak të vendndodhjes së saj në një lagune të cekët, temperatura e ujit këtu është dy deri në tre gradë më e lartë dhe për këtë arsye ideale për familjet me fëmijë të vegjël. Cilësia e shkëlqyer e ujit, ajri me jod dhe banjot me baltë në lagunë konsiderohen të jenë të dobishme për shëndetin tuaj. Qyteti i Ninit ka një bukuri shumë të veçantë: qyteti i vjetër historik është i vendosur në një ishull të vogël në det, i cili mund të arrihet nëpërmjet dy urave prej guri për këmbësorët dhe një rrugë me pemë për veturat.
Këtu mund të shijoni shëtitje relaksuese nëpër rrugët historike dhe specialitete të kuzhinës nga bregu i Adriatikut. Zona rreth Ninit ofron mundësi të panumërta për të rinjtë dhe të moshuarit që të zbulojnë peizazhin mbresëlënës dhe për t'u angazhuar në një gamë të gjerë aktivitetesh kulturore.

Kushte të përsosura për një eksperiencë relaksuese dhe emocionuese pushimi në bregdet!

  • 10 dhoma

  • Qendra e rezervimit: +49 8723 97871-2200, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Check-in nëpërmjet terminalit dhe kodit PIN