Nin - Kontakto dhe rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

 • Me makinë

  E65 nga drejtimi i Zagrebit / Lubjanë:

  Vazhdoni në E65 në drejtim të Rijekës, merrni daljen Bosiljevo në E71 në drejtim të Shibenikut, merrni daljen Posedarje në drejtim të Posedarjes, kthehuni majtas në D106, kthehuni majtas në drejtim të Krnezës, merrni djathtas, vazhdoni në Put Poljica, nga ana e majtë në Dr Franje Tuđmana, nga ana e djathtë në Put Mula, nga ana e majtë në Glavna ulica

  E65 nga drejtimi i Pulës:

  Vazhdoni në E751 në drejtim të Rijekës, ndiqni E61 në drejtim të Rijekës në shkëmbimin Kvarnerska Autocesta, merrni daljen Orehovica në E65 në drejtim të Zagrebit, merrni daljen Bosiljevo në E71 në drejtim të Shibenikut, merrni daljen Posedarje në drejtim të Posedarje / Novigrad, nga ana e majtë në D106, nga ana e majtë në drejtim të Krnezës, nga ana e djathtë, vazhdoni në Put Poljica, nga ana e majtë në Dr. Franje Tuđmana, nga ana e djathtë në Put Mula, nga ana e majtë në Glavna ulica

  E65 nga drejtimi i Braçit:

  Vazhdoni në E65 në drejtim të Zadarit, merrni daljen Zadar II në drejtim të Zadarit Qendër, vazhdoni në D424, merrni daljen Tromilja në drejtim të Zemunik, kthehuni djathtas në Zemunik Donji, vazhdoni në Kraljičin put, kthehuni djathtas në Nin Salt Museum , nga ana e majtë në drejtim të Zukve, vazhdoni në Put Sv. Jakova, kthehu majtas në Glavna ulica

 • Me transport publik

  Nuk ka mundësi të transportit publik.

  Ju lutemi të kontaktoni shërbimet e makinave me qira sa më shpejt të jetë e mundur për rezervimin e një makine të përshtatshme me qira.