Qyteti i Mynihut
Qyteti i Mynihut

Ne e duam Mynihun sepse...

... në asnjë qytet tjetër në botë, termi 'fshat i milionave' nuk përshtatet më mirë. Një fshat që ka shum për të dhënë: klubin e football-it më të mirë, hapësirën më të madhe për ski, lëndinën më të gjelbër të kopshtit Anglez si dhe  karakteristikën e  një fshati me makina dhe me një numër të madh korsish për biçikleta. Mynihu është më shumë se një qytet, Mynihu 'është një Gfui' dhe ne u rritëm me 'Weißblaue Gschichten', të cilat kanë ende dhe sot statusin e kultit. Qofshin dredhitë e Pumuckl, rastet e stacionit policor nr.1 apo thëniet simpatike të Monaco Franze.

Fshati ynë ka jo vetëm birrën më të mirë, por edhe tavernat më miqësore dhe 'weil ma auf da Bierbank nebarananda sitzt obwoi ma sie ned kennt, aber dann doch glei kennt'. Mynihu kombinon kulturën, traditën dhe modernen, të stampuara në çdo stinë në festivalet e shumta si Wood, Oktoberfest dhe tregjet e shumta të Krishtlindjeve. Pvarësisht se ku jeni në botë: 'Mia san Mia'.
 

Personi juaj i kontaktit lokal:

Ninja dhe Kristina Höfler

  • 53 dhoma

  • Për rezervime kontaktoni: +49 8723 97871-2200, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në 2 00 pm, pas kësaj ore regjistrimi do të bëhet online vetëm nëpërmjet terminalit tonë.