Qyteti i Mynihut - Hotel
Hotel

mk | hotel münchen city

Mynihu, kryeqyteti i gjelbër i Bavarisë çdo vit tërheq rreth 14 milion vizitorë. Mynihu ofron klimën Italiane, atmosferën e ngrohtë bavareze, sipërmarrësit simpatik dhe një jetë nate të gjallë. Hoteli vendoset në qendër të Munihut me fabrikën e vet të birrës dhe Bräustüberl (birrarinë) me cilësi të lartë, profesionalizëm dhe një staf mikpritës...

Ne ndodhemi në qendër, vetëm 400 metra nga Stacioni Qendror i cili mundëson lidhjet më të mira me transportin publik. Vetëm pak minuta larg Teatrit Gjerman, Theresienwiese dhe Stachus. Ju mund të arrini në qendrën e ekspozitave të Mynihut në 35 minuta dhe Aeroportin e Mynihut brenda 50 minutave me S-Bahn (treni urban-suburban) ose metro.

Mos harroni të vizitoni www.muv-muenchen.de për të planifikuar udhëtimin tuaj me transport publik.