Qyteti i Mynihut - Hotel - Oferta
Oferta

Paketa Speciale

 • Qyteti, Fshati, Banjat Termale

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Bufeja e mëngjesit
  • 1x vakt me 3-pjata në kuzhinën e fashatit Schiller Bräu
  •  1x 4 orë kalim ditor për Terme Erding incl. Galaxy dhe pishinë *
  • Turne panoramik i qytetit/li>
  • 1x MVV City Card
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit falas

  * Shpenzimet e mundshme të Therme Erding, hyrje në Vital Therme & sauna apo në VitalOase nuk janë të përfshira dhe nuk mund të shtohet në ofertë. Të gjitha shërbimet shtesë duhet të paguhen direkt në Therme Erding.

  duke filluar nga 159,00 € për person
 • Udhëtim i shkurtër për adhuruesit e birrës - "Bavaria - Birra dhe Gatimet"

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Mëngjesi në kuzhinën e fashatit
  • 1 x mëngjes /li>
  • 1 x vakt me 3-pjata në kuzhinën e fashatit Schiller Bräu
  • 1 x Turne në fabrikën e birrës
  • 1 x Degustim i birrave në Schiller Bräu shoqëruar me çertifikatë
  • 1x MVV City Card
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit falas
  duke filluar nga € 179.00 për person
 • Shopping në qytet

  • 2 netë në dhomë të rehatshme dopio
  • Mëngjesi në kuzhinën e fashatit
  • 1 x vakt me 3-pjata në kuzhinën e fashatit Schiller Bräu
  •  1 x Shopping Prosecco "Me Vete"
  • Turne panoramik i qytetit
  • 1x MVV City Card
  • Wi-Fi falas
  • Hartë e qytetit falas
  duke filluar nga 169,00 € për person