Qyteti i Mynihut - Kontakt dhe rezervime
Kontakt dhe rezervime

Kontakt dhe rezervime

mk | hotel münchen city

Schillerstraße 23
80336 Munich
E-Mail: info[at]mkhotels.de 

Me kënaqësi, ne ju informojmë për lajmet, ofertat aktuale dhe shumë më tepër. Qëndro i informuar!

mk | hotels reservations

Obere Hofmark 3
94424 Arnstorf
Tel 49 8723 97871-2200
Fax +49 8723 97871-2220
reservations[at]mkhotels.de