Qyteti i Mynihut - Mynihu
Mynihu

Qyteti ynë

Pse do të donit të jetonit në parajsë, kur mund të jetoni në Mynih? Ky është qëndrimi ndaj jetës që përshkruhet në satirën 'Der Münchner im Himmel' dhe qëndrimin e shumë njerëzve që jetojnë sot në Mynih. Ashtu si engjëlli Aloisius në satirë, shumica e njerëzve preferonin jetën në qytet sesa të shkonin në 'parajsë'. Mynihu është një qytet unik me një dhunti vitaliteti dhe komoditeti. Kjo është arsyeja pse Mynihu shpesh përshkruhet si 'qyteti më verior i Italisë'.

Zbulo

Duke klikuar mbi buton ju largoheni nga faqja jonë e website.