Qyteti i Mynihut - Schiller Bräu
Schiller Bräu

Për shijen e mirë

Dahoam është Dahoam" - motoja jonë, është mikpritja bavareze në qendër të Mynihut. Ne të gjithë kujtojme me mall gatimet e gjysheve tona, sepse guzhina e gjyshes ishte gjithmonë e ngrohte dhe e vemendshme ndaj kerkesave të të gjithëve. Këtë ndjenjë ne përcjellim tek ju kur vizitoni Schiller Bräu. Shijoni gatimet më të preferuara bavareze dhe birrën e shtëpisë në një atmosferë të ngrohtë, moderne por tradicionale. Përveç birrës tonë Helles, birrës së grurit, asaj të errët dhe Scheps, ne do t'ju befasojmë me specialitetet tona mujore. Bashkohuni me ne për një "rikthim" të pjatave të gjyshes. Shijoni mikpritjen bavareze. Schiller Bräu vendi për pak momente bavareze.