Remscheid
Remscheid

Ne e duam Remscheid sepse…

Ne e duam Remscheid sepse është në madhësinë e duhur dhe ofron aktivitete të ndryshme jo shumë larg pikave vendase  më të vizituara. Shkoni për një shëtitje ose bëni një tur me biçikleta në një nga zonat më të bukura që ofron rajoni. Rrugët panoramike të biçikletave janë të përkryera për të eksploruar peizazhin e mrekullueshëm. Një ndër të cilat shpie përgjatë urës më të lartë hekurudhore në Gjermani, e cila tregon inxhinierinë e shkëlqyer që ka një traditë të gjatë në Remscheid. Fizikanti i njohur botëror Wilhelm Conrad Röntgen ka lindur këtu dhe muzetë tona dëshmojnë për krijimtarinë që ekziston në Remscheid.

Ka marrë çmimin European Award 2017 nga Luxury Travel Guide

Personi juaj i kontaktit lokal:

Marc Rüger and Baran Dogan

  • 88 dhoma

  • Qëndra e rezervimeve: +49 8723 97871-2200, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në orën 22:30, më pas regjistrimi bëhet nëpërmjet terminalit tonë online