Remscheid - Birra Remscheider
Birra Remscheider

Për shijen e mirë

Ata për të cilët 'Gjermani' do të thotë 'birrë', pritshmëritë e tyre do të tejkalohen nga distileria e shquar e hotelit tonë, e cila është e specializuar në birra të bollshme, tradicionale dhe të pafiltruara për t'u shijuar në ambientet e këndshme të mk | hotel direkt nga depozitat e distilimit.

Enët prej bakri në mes të dhomës krijojnë një atmosferë ideale për t'u shijuar nga çdo vizitor. Përveç specialiteteve të birrës që prodhohen në vend, ju gjithashtu mund të shijoni specialitetet gastronomike rajonale.