Remscheid - Hotel - Oferta
Oferta

Paketa Speciale

 • Udhëtim i shkurtër për birrë-dashësit

  starting from Duke filluar nga €145.00 për person per person


  Udhëtim i shkurtër për birrë-dashësit
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
   (min. & max 2 nete)
  • Mëngjesë i pasur - buffet
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • 3 menu birrash
  • Degustim birre

  mk|hotel Remscheid ka në pronësi birrarin e vetë, birrarin Remscheider Bräu, e cila është ende tradicionale. Lejoni vetës të përkdheleni nga ajo që ofron natyra në 3 menu-të e birrës. Degustimi i birrave të ndryshme është i përfshirë. Sipas kërkesës tuaj, ofrojmë edhe vizita në birrari.

  Pricesmimet dhe Rezervime
 • Ciklizëm në Remscheid

  starting from Duke filluar nga €57.00 për person per person


  Ciklizëm në Remscheid
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • Harte e qytetit falas
  • Biçikletë me qira falas

  Ekpsloroni rajonin e Bergisches me biçikletë. Ne ofrojmë biçikleta me qira falas, rruga e biçiletave është ekzaktësisht jasht derës tonë. Për të planifikuar vizitën tuaj, në ju mundësojmë hartën e qytetit dhe Wi-Fi falas.

  Pricesmimet dhe Rezervime
 • Fundjavë Reklaksuese

  starting from Duke filluar nga €172.00 për person per person


  Fundjavë Reklaksuese
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
   (min. & max 2 nete)
  • Shishe Shapmanje
  • Mëngjesë i pasur – buffet
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • Biletë ditore për përdorimin e saunës dhe aqua park H20 Remscheider
  • 3 raunde menu gourmet

  Kaloni pushimet në mk|hotel Remscheid. Dhoma moderne me mobilje të cilësisë së lartë, dysheme parketi dhe hije të freksëta nga gjëlbërim përqark do ju mundësojnë një trajtim të shkëlqyer. Kënaquni me menu e shijshme në Remscheider Bräu dhe shijoni birrën tonë të prodhuar nga shtëpia. Ju mund të pushoni pranë saunës dhe aqua parkut të partnerit tonë ,H2O në Remscheid. 

  Pricesmimet dhe Rezervime