Remscheid - Takimet - Paketat e takimeve
Paketat e takimeve

Rezervo paketat tona të takimeve

 • Biznes

  • Ditë e plotë në dispozicion për 10 persona dhe më shumë
  • Ekran, beamer, kuti prezantimi
  • 1 Flipchart, 2  tabela pinboard
  • Ujë mineral në sallën e takimit
  • Pushimi i kafes dhe çajit, me fruta dhe ushqime
  • Menu dreke me 3 pjata, uji mineral i perfshire
  • Kafe dhe çaj në pushimin pas dreke me fruta dhe ushqime
  • Blloqe dhe lapsa për shënime

  Me kosto shtesë, në varësi të zgjedhjes së menusë, ne do të organizojmë një menu festive me 3 pjata në Remscheid Bräu.

  duke filluar nga 71.00 € për person
 • Standard

  • Ditë e plotë në dispozicion për 10 persona dhe më shumë
  • Ekran, beamer, kuti prezantimi
  • 1 Flipchart, 2  tabela pinboard
  • Ujë mineral në sallën e takimit
  • Pushimi i kafes dhe çajit, me fruta dhe ushqime
  • Menu dreke me 2 pjata, uji mineral i perfshire
  • Kafe dhe çaj në pushimin pas dreke me fruta dhe ushqime
  • Blloqe dhe lapsa për shënime

  Me një kosto shtesë 15,00 € për person ne do të organizojmë një menu festive me 3 pjata në Remscheid Bräu.

  duke filluar nga 49,00 € për person
 • Ekonomike

  • Ditë e plotë në dispozicion për 10 persona dhe më shumë
  • Flipchart
  • Ujë mineral në sallën e takimit
  • Pushimi i kafes dhe çajit
  • Dreka me bufe 
  • Kafe dhe çaj në pushimin pas dreke 
  • Blloqe dhe lapsa për shënime 

  Me një kosto shtesë 14,50 € për person ne do të organizojmë një në Remscheid Bräu.

  duke filluar nga 39,50 € për person