Rüsselsheim
Rüsselsheim

E duam Rüsselsheim sepse...

Ne e duam Rüsselsheim sepse qyteti ynë nuk është vetëm bindës për nga vendndodhja, mu në zemër të një prej zonave më të rëndësishme ekonomike. Rüsselsheim njihet përtej kufijve të Gjermanisë për shkak të Opel dhe rezulton me një faktor të lartë të argëtimit. Kështjella, qyteti i vlerësuar me çmime, muzeu industrial dhe parku i madh Verna janë vetëm disa shembuj. Artistët dhe entuziastët e kulturës do t‘i duan vilat e qendrës së artit Opel, teatrin, Fabrikën e Jazzit ose Rindin. A e dini se Riesling ka origjinën e saj në Rüsselsheim dhe jo në Rheingau? Riesling u dokumentua fillimisht në qytetin tonë Ruesselsheim më 13 Mars 1435. Per ta përmbyllur, Rüsselsheim është e vendosur në Main dhe ofron shtigje të bukura për shëtitje me biçikletë përgjatë lumit Main.

  • 116 dhoma

  • Qëndra e rezervimeve: +49 8723 97871-2200, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në orën 11:00 pm, më pas regjistrimi bëhet nëpërmjet terminalit tonë online