Rüsselsheim - Hotel - Oferta
Oferta

Paketa Speciale

 • Udhëtim i shkurtër për adhuruesit e birrës

  starting from Duke filluar nga €167.00 për person per person


  Udhëtim i shkurtër për adhuruesit e birrës
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
   (min. & max 2 nete)
  • Mëngjesë i pasur - buffet
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • 3 menu birrash
  • Degustimi i birrës

  Rüsselsheimer Bräu, shtëpia e birrës mk | Hotel rüsselsheim, birra prodhohet akoma më tradicionalisht. Lejoni vetës të përkdheleni nga ajo që ofron natyra me 3 menu-të e birrës. Degustimi i birrave të ndryshme është i përfshirë. 

  Pricesmimet dhe Rezervime
 • Çiklizëm në Rüsselsheim

  starting from Duke filluar nga € 61.00 për person per person


  Çiklizëm në Rüsselsheim
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • Harta e qytetit falas
  • Biçikleta me qira falas

  Qyteti i Rüsselsheim ofron shtigje të shumta për çiklizëm brenda dhe jashtë qytetit. Rruga kryesore e çiklizmit përgjatë lumit është ekzaktësisht pranë hotelit tonë, kështu që mk | hotel Rüsselsheim është pika ideale për të filluar turneun tuaj me biçikletë. Për të planifikuar turneun tuaj, ne ofrojmë hartën të qytetit dhe Wi-Fi falas.

  Pricesmimet dhe Rezervime
 • Monumente kulturore në Rüsselsheim

  starting from Duke filluar nga € 68.00 për person per person


  Monumente kulturore në Rüsselsheim
  services
  • Qendrim gjatë natës në dhomë të rehatshme
  • Wi-Fi falas
  • Sky TV falas
  • Abone për transport publik

  Eksploroni qytetin Opel (Vauxhall) nga mk | Hotel i pozicionuar në qendër të Ruesselsheim. Gjithashtu, stacioni i trenit është vetëm 5-minuta larg në këmbe, kështu që brenda 30 minutave jeni në qendër të Frankfurtit. Ju vejmë në dispozicion Wi-Fi dhe hartën e qytetit falas për të planifikuar udhëtimin tuaj në qytet. Me biletën e transportit publik (ÖPNV) mund të udhëtoni aq sa dëshironi.

  Pricesmimet dhe Rezervime