Rüsselsheim - Kontakto dhe rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

mk | hotel rüsselsheim

Mainstraße 4-6
65428 Rüsselsheim am Main
E-Mail: info[at]mkhotels.de 

 • Me makinë

  A5 nga drejtimi i Hannover

  Merrni A5 Frankfurt, vazhdoni A3 në drejtim të Këlnit deri në dalje të autostradës 48 (Raunheim), vazhdoni në B43 në drejtim të Rüsselsheim deri në Frankfurter Strasse, kthehuni drejtë në Mainstrasse

  A5 nga drejtimi i Karlsruhe / Freiburg

  Merrni A5 Darmstadt, vazhdoni në A67 në drejtim të Këln deri në kryqëzimin Rüsselsheim, ndryshoni në A60 në drejtim të Mainz deri në autostradën Rüsselsheim-Königstädten, ndiqni B519 nëpërmjet Darmstädter Strasse, kthehuni majtas në Frankfurter Strasse, kthehuni drejtë në Mainstrasse

  A3 nga drejtimi i Nurembergut

  A3 në drejtim të Këln deri në dalje të autostradës 48 (Raunheim), vazhdoni në B43 në drejtim të Rüsselsheim deri në Frankfurter Strasse, kthehuni drejtë në Mainstrasse

  A3 nga drejtimi i Këlnit

  A3 në drejtim të Frankfurtit deri në kryqëzimin Mönchhof ose në dalje të autostradës 48 (Raunheim), vazhdoni në B43 në drejtim të Rüsselsheim deri në Frankfurter Strasse, kthehuni drejtë në Mainstrasse

  A60 nga drejtimi i Mainzit

  A60 në drejtim të Darmstadt deri në dalje të autostradës Rüsselsheim-Königstädten, ndiqni B519 nëpërmjet Darmstädter Strasse, kthehuni nga ana e majtë në Frankfurter Strasse, kthehuni nga ana e djathtë në Mainstrasse

 • Me transport publik

  Me trenin qytetit:

  S8, stacioni Rüsselsheim
  S9, stacioni Rüsselsheim

  Me tren:

  Treni rajonal, stacioni Rüsselsheim