Schlossparkhotel Mariakirchen
Schlossparkhotel Mariakirchen

i mirëpritur

Fshati i mrekullueshëm i Mariakirchen dhe kështjella e tij ndodhen vetëm një orë me makinë nga Aeroporti i Munihut.
Kalaja u ndërtua në 1550 nga Georg von Closen dhe gruaja e tij e znj. Barbara von Nothaft. Përgjatë shekujve, gjendja e ndërtesës u përkeqësua jashtëzakonisht shumë, derisa u rinovua gjerësisht së bashku me ish stallat në 2003. Schlossbräu Marakirchen erdhi në ekzistencë, duke përfshirë një fabrikë birre brenda dhe një birrari të rehatshshme. Kalaja u rindërtua duke ndërtuar hapësira të ndryshme për evente dhe konferenca.
Në vitin 2007, kështjella moderne Schlossparkhotel Mariakirchen me 35 dhoma u ndërtua në parkun ngjitur. Më vonë, dhomat u rindërtuan dhe u instaluan në vetë kështjellën, dhe në vitin 2016 objekti u zgjerua me fqinjët Hofëirt. Pra, tani kemi 54 dhoma në të tre zona.

Akorduar Çmimi Evropian 2017 nga Luxury Travel Guide

Kontakti juaj vendas:

Johanna Lindner

  • 54 dhoma

  • Për rezervime kontaktoni: +49 8723 97871-0, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në 22:30, pas kësaj ore regjistrimi do të bëhet vetëm nëpërmjet depozituesit tonë të çelësave.