Schlossparkhotel Mariakirchen - Dasma juaj
Dasma juaj

Dita perfekte

Ne bëjmë të paharrueshme ditën më të shënuar të jetës suaj! Ju keni gjetur princin ose damën tuaj të zemrës dhe tanijeni duke kërkuar për një vend të përsosur për të thënë 'po'? Le të shkojmë në Schlossparkhotel Mariakirchen! Kuzhina e shkëlqyer dhe shërbim i kujdesshëm merren të mirqena tek ne! Ambienti unik dhe ngrohtësia që stafi ynë jep për nevojat tuaja garantohet gjithashtu. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë! - Së pari në telefon, por preferohet personalisht. Ejani dhe na vizitoni, krijoni një ide për shtëpinë, shërbimin dhe ambientin tonë të paharrueshëm.

Dasma

On the wedding day, you will receive your guests with an aperitif at the gates of the castle and then celebrate with a festive menu according to your taste. Whether in the Schlossbräu or in the castle, Bavarian traditional-style or classically elegant, with us you will find the premises that fit your needs. For parties from 80 up to 140 guests, the ballroom on the first floor of the castle offers the perfect setting. The vaults of the "Gute Stube" in the Schlossbräu accommodate up to 180 people. Come visit us and get a picture of our house, our service and the unforgettable ambience.

Ceremonia martesore

Kisha baroke e famullise Marija Himmelfahrt, e quajtur edhe katedralja e luginës Kollbach, është vetëm 150 metra larg. Do të ishte ideale për një ceremoni solemne. Në rast se preferoni një ceremoni martesore jo fetare, ne ofrojmë oborrin e kështjellës sonë. Në rast të motit të keq Dhoma e Pfetten ose qilari i  fortesës jane vendi ideal.

‘Rrëmbimi i nuses’

Për të gjithë personat që dëshirojnë të kenë diçka ndryshe, ne ofrojmë, sipas traditës bavareze 'Rëmbimin e nuses'. Ju rekomandojmë 'Stadel'-in mbi 100 vjeçar. Kjo ndërtesë e vjetër me një pamje të mrekullueshme të kështjellës ju fton në një festë ekskluzive. Bodrumi i kështjellës u ndërtua për mysafirët e dasmës dhe ofron shumë mundësi për të ndryshuar vendndodhjen.

Ditën tjetër

Pasi festa të përfundojë, të ftuarit mund të strehohen në 54 dhomat e Schlossparkhotel 4 * i cili është vendi i duhuri në zonë. Mëngjesi i gjerë do t'ju lejojë të vijoni festën dhe në vijim t’ju thoni lamtumirë mysafirëve tuaj.