Schlossparkhotel Mariakirchen - Hofwirt
Hofwirt

Hofwirt

Hofwirti 'i ri' në Mariakirchen shfaq interpretues rajonalë dhe sub-rajonal. Duke filluar nga i hareshmi "Bauerntheater" (teatri i fermerit) për të vazhduar me mbrëmjet tematike të organizuara nga Kulturblos'n Mariakirchen (një klub për ruajtjen e kulturës) dhe ngjarje të tjera të tilla si mbrëmjet muzikore dhe festat e organizuara në bashkëpunim me rajonet fqinje. Ne rekomandojmë të mbani nën vëzhgim kalendarin e ngjarjeve të Hofwirtit në mënyrë që të mos humbisni asnjë nga ngjarjet kryesore!