Schlossparkhotel Mariakirchen - Hotel
Hotel

Schlossparkhotel Mariakirchen

Schlossparkhotel me fasadën e tij moderne prej xhami zhytet thellë në parkun përreth kështjellës, duke krijuar një kontrast interesant me ambientin historik. Kalaja ofron dhoma konferencash për grupe nga 2-250 njerëz dhe në funksion keni pajisje moderne. Ne me kënaqësi do të organizojmë programin e eventeve tuaja. Sauna jonë, Schlossbräu dhe qetësia e luginës Kollbach janë të shkëlqyera për disa ditë pushimi në çift. Serra romantike me lule, e ndërtuar në vitin 1810, përmban një korridor me xhama që lidhet me hotelin dhe Hofwirt-in (kabarenë tonë). Të 55 dhomat e hotelit karakterizohen nga një dizajn spikatës gjeometrik, ngjyra të ngrohta dhe materiale organike.