Schlossparkhotel Mariakirchen - Hotel - Pajisje
Pajisje

Në shërbimin tuaj

 • Uria në mëngjes...

  mund të qetësohet në bufenë tonë të pasur për vetëm 7.50 euro në ditë. Shërbehet gjatë javës nga ora 6:30 deri në 10:00 dhe në fundjavë e ditë festash nga ora 7:30 deri në orën 10:30.

 • www...

  Të gjitha dhomat dhe hapësirat publike kanë Wi-Fi falas. Vetëm lidhuni dhe hyni. Nëse keni probleme me lidhjen, Departamenti i IT i Grupit Lindner do t'ju ndihmojë me kënaqësi. Në mënyrë altenative, ne ofrojmë kompjutera tabletë me qira. Printeri është gjithashtu eshtë në shërbimin tuaj kundrejt një pagese.

 • Ku ta lësh makinën...

  Hapsirë private parkimi falas.

 • Eksploroni qytetin...

  me një biçikletë me qira, të cilën ju mund ta merrni për € 8.00 në ditë tek ne.

 • SKY - më shumë se televizioni...

  Dhomat tona ofrojnë televizor me 5 kanale nga platforma Sky premium.

 • Qëndro në formë...

  Mblidhni forcë të re në zonën tonë të fitnesit. Ekipuar me pajisje për palestër "Life", ne i plotësojmë kërkesat më të larta.

 • Relaks...

  Sauna finlandeze, samariumi ose banja me avull - ju do të jeni në gjendje të relaksoheni dhe të rikuperoni energjitë këtu, pa marrë parasysh nëse doni të merrni veten nga një ditë të vështirë pune ose nëse dëshironi të kaloni një fundjavë relaksi në hotelin tonë.

 • Duke hedhur një top...

  në sallën tonë të bowling. Gëzoni një mbrëmje zbavitëse me kolegë dhe miq.