Schlossparkhotel Mariakirchen - Hotel - Dhomat
Dhomat

Shtëpia juaj larg shtëpisë

Rehati në dhoma për çdo shije. Qoftë në ndërtesën tonë kryesore, Hofwirt apo kala - çdo seksion ka sharmin e vet, ndërsa të gjithë kanë diçka të përbashkët: Dhomat tona janë të dizajnuara me struktura të pastra, materiale komode dhe një kontrast mes të vjetrës dhe të resë.

WLAN falas në të gjithë ndërtesën: qoftë për lexim në tryezën e mëngjesit, për të punuar në tavolinë apo për te lundruar në internet para se të shkoni për të fjetur. 

Mundësi check-in 24 orë: recepsioni i hotelit qëndron hapur deri në 10:30 pm. Në rast se ju mbërrini në orët e vona të natës ne do ta ruajmë çelësin tuaj në depozituesin tonë të çelësave.

Megjithatë, nëse keni nevojë për ndihmë ne jemi në shërbimin tuaj 24/7.