Schlossparkhotel Mariakirchen - Kontakto dhe rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

Schlossparkhotel

Obere Hofmark 3
94424 Arnstorf
Tel +49 8723 97871-0
E-Mail: info[at]schloss-mariakirchen.de

 • Me makinë

  A92 nga drejtimi i Mynihut / Deggendorf:

  Vazhdon A92 deri në dalje të autostradës Landau an der Isar, Merrni B20 në drejtim të Burghausen deri në dalje Arnstorf, vazhdoni në St2112 deri Arnstorf, ndiqni St2115 në drejtim të Mariakirchen deri në Schlossparkhotel

  A94 nga drejtimi i Mynihut:

  A94 deri në autostradën Neuötting, merrni B588 në drejtim të Eggenfelden, vazhdoni në B20 në drejtim të Straubing deri në Arnstorf, ndiqni St2115 në drejtim të Mariakirchen deri në Schlossparkhotel

  A3 nga drejtimi i Nurembergut:

  A3 në drejtim të Passau deri në dalje të autostradës Straubing, vazhdoni në B20 në drejtim të Burghausen deri në dalje Arnstorf, vazhdoni në St2112 deri Arnstorf, vazhdoni në St2115 në drejtim të Mariakirchen deri në Schlossparkhotel

  A3 nga drejtimi i Passau / Linz (AT):

  A3 në drejtim të Regensbugr deri në dalje të autostradës Straubing, vazhdoni në B20 në drejtim të Burghausen deri në dalje Arnstorf, vazhdoni në St2112 deri në Arnstorf, vazhdoni në St2115 në drejtim të Mariakirchen deri në Schlossparkhotel

 • Metransport publik

  Me tren:

  Treni Rajonal / ICE, Station Plattling
  Treni Rajonal, Stacioni Pfarrkirchen
  Treni Rajonal, Stacioni Landau an der Isar

  Ne me kënaqësi ne do të organizojmë udhëtimin e mbetur për ju!