Schlossparkhotel Mariakirchen - Takimet
Takimet

Pikë-takim atraktiv

Është e sigurtë që tek ne ju do të gjeni vendin e duhur për trajnimet dhe konferencat tuaja. Të kundërtat tërheqin në dhomat e katit të dytë të restauruara në mënyrë artistike me piktura murale. Mund të zgjidhni midis pikturës klasike dhe grafiteve moderne. Konferencat që ju mund të mbani këtu kanë një kapacitet deri në 30 persona.

Kemi sallon për motin me diell dhe oborrin e kështjellës për pushimet e kafesë. Sajdisni pjesëmarrësit e seminareve në grand Schlossstube ose me një mbrëmje bavareze në Schlossbräu. Salloni me hapësirë për deri në 250 persona është ideal për evente dhe fjalime të një shkallë më të madhe.

Si një bilanc pas kryerjes së punës, ne gjithashtu ofrojmë një "diplomë birre" me distiljerin tonë Patrick Mengelkamp, ose në verë një trajnim ekipi në kullotën tonë të hotelit, për shembull në gjujtje me hark.

Kontakto

Për më shumë informacion ju lutemi kontaktoni
Tel +49 8723 978710
email tagung@schloss-mariakirchen.de