Shtutgarti
Shtutgarti

Ne e duam Shtutgartin sepse...

Ne e duam Shtutgartin sepse ky qytet ofron diçka për të gjithë. Nëse ju jeni entuziast i makinave, mund të eksploroni muzeumet Porsche ose Mercedes-Benz. Kopshti Zoologjik Wilhelma ofron kënaqësi për të gjitha moshat. Nëse jeni të interesuar për historinë, duhet të vizitoni kështjellat e Shtutgartit: Johanneskirche ose Grabkapelle në Württemberg. Ajo që ne pëlqejmë tek Shtutgarti është se ka shumë hapësira të gjelbra si Killesbergpark ose Rosensteinpark. Ka edhe shumë mundësi për shopping: Milaneo, Gerberi dhe Königstraße kanë gjithçka që ju dëshiron zemra. E fundit por jo më pak e rëndësishmja, nuk duhet harruar Waseni (Festivali i Birrës në Shtutgart) - në fund të fundit, kjo është koha kur ne shkëmbejmë veshjet tona të përditshme me Dirndl dhe Lederhosen (veshja tipike bavareze) dhe thjesht argëtohemi!

Personi lokal i kontaktit:

Mehlad Mikhail

  • 56 dhoma

  • Qendra e rezervimeve: +49 8723 97871-2200, E-Mail: reservations[at]mkhotels.de

  • Recepsioni qëndron i hapur deri në orën 11:00, më pas regjistrimi bëhet nëpërmjet terminalin tonë online