Shtutgarti - Hotel
Hotel

mk | hotel shtutgart

Në shtator 2013 kemi hapur këtë mk | hotel. Ka 56 dhoma dhe ishte mk | hotel më i madh në atë kohë. 
Më idealja është të vish me makinë meqënëse ndodhet në Bad Cannstatt, lagjia më e vjetër i Shtutgartit. Parkimi ynë është në dispozicionin tuaj. Të dy dhomat tona të konferencave mund të rezervohen për takime me 2 - 15 persona. Përveç kopshtit Botanik Zoologjik 'Wilhelma', 19 burimet e ujit mineral dhe futbollit të Bundesligës, Bad Cannstatt është veçanërisht i njohur për 'Cannstatter Wasen', festivalin e birrës, i dytë më të madh në botë.