Shtutgarti - Hotel - Dhomat
Dhomat

Shtepia juaj larg shtëpisë

Rehati në dhoma pa buqeta me lule dhe perde të rënda: dhomat tona kanë karakteristike strukturën e pastër dhe materialet e cilësë së lartë.

WLAN falas në të gjithë ndërtesën: qoftë për lexim në tryezën e mëngjesit, për të punuar në tavolinë apo për te lundruar në internet para se të shkoni për të fjetur.

Mundësi check-in 24 orë: recepsioni i hotelit qëndron hapur deri në orën 22:00. Me kompjuterin tonë check-in, check-in është 24/7 i mundshëm, me ose pa rezervim. Megjithatë, nëse keni nevojë për ndihmë ne jemi vetëm pak minuta larg jush.