Shtutgarti - Kontakto dhe rezervo - Vendodhja
Vendodhja

Si të arrish në mk | hotel

mk | hotel shtutgart

Bottroper Straße 8
70376 Stuttgart
E-Mail: stuttgart[at]mkhotels.de 

 • Me makinë

  A81 nga drejtimi i Heilbronn:

  Në autostradën Zuffenhausen, vazhdoni B10 në drejtim të Stuttgart-Center, kthehuni në B27 Heilbronner Strasse, vazhdoni në Pragstrasse, merrni daljen e parë në rrethrrotullim, kthehuni drejtë në Bottroper Strasse

  A81 nga drejtimi i Singenit:

  Shkëmbeni A81 Stuttgart me A831 deri në fund të autostradës dhe në B14 në drejtim të Wilhelma, B10 nëpërmjet Haldenstrasse deri në Bottroper Strasse

  A8 nga drejtimi i Karlsruhe:

  Merrni A8 Leonberg në A81, dalni në autostradën Zuffenhausen, vazhdoni në B10 në drejtim të Stuttgart-Center, kthehuni në B27 Heilbronner Strasse, vazhdoni në Pragstrasse, merrni daljen e parë në rrethrrotullim, kthehuni djathtas në Bottroper Strasse

  A8 nga drejtimi i Mynihut / Ulm:

  Dalja Highway Wendlingen, vazhdoni në B10 në drejtim të Esslingen / Stuttgart, vazhdoni në B14 në drejtim të Wilhelma, B10 nëpërmjet Haldenstrasse deri Bottroper Strasse

 • Me transport publik

  Me autobus:

  Linja e autobusit 56, stacioni Nastplatz ose Dessauer Strasse
  Linja e autobusit N4, stacioni Nastplatz ose Dessauer Strasse

  Me metro:

  U14, stacioni Hallschlag, vazhdon linja e autobusit N4
  U14, stacioni Mühlsteg, vazhdoni linjën e autobusit N4

  Me trenin e qytetit:

  S1, stacioni Bad Cannstatt, vazhdoni linjen e autobusit 56
  S2, stacioni Bad Cannstatt, vazhdoni linjen e autobusit 56
  S3, stacioni Bad Cannstatt, vazhdoni linjen e autobusit 56
  S11, stacioni Bad Cannstatt, vazhdoni linjen e autobusit 56